WEBBYRÅ I MALMÖ & BEOGRAD

OM OSS

Tokov Media är en digital fullservicebyrå med kontor i Malmö som skapar kostnadseffektiva digitala lösningar med mätbart affärsvärde.

FAMILJE ÄGD OCH DRIVEN

Vår verksamhet bygger på relationer – det låter kliché, men det är sant. Vi tror att återkommande klienter och tillväxt därav vårt arbete. Ett äkta partnerskap med mätbara resultat. Det är därför många av våra kunder har varit med oss i många år.

Vi tar din investering i ditt företags och online närvaro väldigt seriös. Med högpresterande fokus förser vi våra klienter med de bästa webbdesign, logotyp designen, grafisk design och SEO-lösning i Malmö. Handgjorda och användarvänliga samtidigt som de tillhandahåller innovativ webbplatsutveckling och digital marknadsföring som ger faktiska resultat. Vi är ett familjeägt och drivet företag som grundades 2020.

Våra professionella interna designers och utvecklare har skärpt sina färdigheter och utnyttjat de senaste och bästa teknologierna för att hjälpa våra kunder att uppnå affärsnytta år efter år. På Tokov Media håller vi oss till vår filosofi att effektiva webbplats- och e-handelslösningar kombinerar bra webbdesign, användarupplevelse, solid teknik och integrerad webbmarknadsföring.

Vi har arbetat med nystartade företag, småföretag och stora företag för att tillhandahålla professionell och pålitlig webbdesign och SEO med mätbara resultat. Vi har hjälpt tusentals företag i Malmö och internationellt över att få en konkurrensfördel i sin bransch samtidigt som vi tillhandahåller en oöverträffad nivå av personlig uppmärksamhet och kundsupport.

Om du behöver ytterligare information eller vill arbeta med oss, är du välkommen att kontakta våra grundare Sigge och direkt på hej@tokovmedia.se.

Vårt första projekt 2015
Vårt senaste projekt

3 TIPS OM ATT VÄLJA RÄTT BYRÅ?

En byrå representerar inte bara den externa kontakten för ditt företaget utan skapar hela kundresan från att skapa trafik, filtrera och konvertera dem potentiella kunden till den önskade målet. Vi har sammanställt dessa tre tips för att hitta rätt mediabyrå.

AUTENTISK

Vi uppfann inte det rullande bandet på nytt, det gjorde Henry Ford. Vi fokuserar helt enkelt på att vinna en kund i taget. Att skapa en kultur av integritet och ansvarsskyldighet förbättrar inte bara vår effektivitet, det skapar också en respektfull och trevlig miljö för att arbeta.

100% IN HOUSE

Vårt mål när vi skapade Tokov Media för över ett år sedan var detsamma som det är idag: Vi är ett ärligt resultatdrivet företag baserat i Malmö som stolt erbjuder intern webbdesign, logotypdesign och SEO-tjänster sedan första dagen.
Noll outsourcing!

RYKTE

Vårt rykte och integritet är allt.
Vi står för vad vi säger.
Trovärdighet kan bara byggas över tiden och den bygger på historien om våra ord och handlingar.
Efter tusentals projekt är vi stolta över vårt rykte om framgång.
Din enda framtida fullservicebyrå i Malmö

Sigge Tokovic

Grundare

Vill du ha mer information

Vi ses gärna över en kopp kaffe för att fortsätta dialogen. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

MÖT VÅRT TEAM

Sigge

Grundare & Projektledare

Öppen position

Webbutvecklare

Daniel

Digital Markandsföring

Stefan Illic​

Grafisk Designer

Sami Abadi

Webbdesigner

Öppen position!

Systemutvecklare

Marcus Ohlson

Webbutvceckling

Öppen position

Videograf & Bildredigerare

LÄR KÄNNA OSS BÄTTRE

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att kontakta oss. Vi ser fram emot att lära mer om dig, din verksamhet och hur vi kan hjälpa dig att uppnå ännu större framgång.